ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ»!!!

ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ … ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Τι σχέση μπορεί να έχει η αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Κοινότητα Ξάνθης» με την Αρκαδία και τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού; Προσέξτε. Πέρυσι το καλοκαίρι όλοι θυμόμαστε ότι όχι μόνο στο δικό μας νομό, αλλά σχεδόν σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, σημειώθηκαν ανυπολόγιστες καταστροφές από τις πυρκαγιές. Τότε, χιλιάδες κόσμος και φορείς από όλη την Ελλάδα συγκέντρωναν ανθρωπιστική βοήθεια και την προσέφεραν στους πυρόπληκτους της Αρκαδίας και των γύρω νομών.
Από τότε μέχρι σήμερα, πέρασε πολύς καιρός. Σχεδόν έχουμε φτάσει στο επόμενο καλοκαίρι. Κι όμως… Υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι θυμήθηκαν τώρα, με μεγάλη καθυστέρηση είναι αλήθεια, να στείλουν βοήθεια στους πυρόπληκτους!
Γιατί όμως άργησαν τόσο πολύ να θυμηθούν τους πυροπαθείς της Αρκαδίας και της υπόλοιπης Πελοποννήσου και δεν το έκαναν από την πρώτη στιγμή;
Εδώ είναι το θέμα. Αυτή η … καθυστερημένη βοήθεια ξέρετε από πού ήρθε; Από την Θράκη. «Και που είναι το μεμπτό;», θα ρωτήσετε. Το μεμπτό είναι ότι αυτοί που έστειλαν την βοήθεια στους πυρόπληκτους, αυτοαποκαλούνται «τούρκοι»!

διαβάστε την συνέχεια στο Καλημέρα Αρκαδία

No comments: