"Μεγάλος ηγέτης" ο Κεμάλ Ατατούρκ για τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ!

Στην «κοινή τύχη»(..) Ελλάδας και Τουρκίας να έχουν δυο μεγάλους ηγέτες, τον Ελευθέριο Βενιζέλο αλλά και τον Κεμάλ Ατατούρκ(!), αναφέρθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Δημήτρης Γράψας,σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αγκυρα...
«Οι δύο αυτοί ηγέτες ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί. Μετά τον πόλεμο με κοινές προσπάθειες που κατέβαλαν εργάστηκαν για την ειρήνη των δύο λαών. Για το λόγο αυτό καθήκον μας είναι να βαδίσουμε και σήμερα στο δρόμο που περπάτησαν και αυτοί. Εάν θέλουμε να δικαιώσουμε την ιστορία και εάν αγαπούμε πράγματι τους λαούς μας όσο λέμε, αυτό θα πρέπει να το πραγματοποιήσουμε», τόνισε ο Ελληνας Α/ΓΕΕΘΑ..
Καλό θα ήταν να μη ξεχνάει ο κ.Γράψας πως ο Κεμάλ Ατατούρκ,εκτός από "Μεγάλος ηγέτης" είναι και ο ηθικός αυτουργός της σφαγής 350.000 Ελλήνων Ποντίων κατά τη διάρκεια της Ποντιακής γενοκτονίας.Μιας γενοκτονίας που αναγνωρίζεται και τιμάται απ΄την Ελληνική Βουλή..

Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος...Όταν ακόμα και ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός,ο οποίος θεωρείται πολύ καλός γνώστης της Ιστορίας,καταθέτει στεφάνι και τιμά τον Κεμάλ Ατατούρκ,οι δηλώσεις του Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ περνούν σε δεύτερη μοίρα..

No comments: